Hallo!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik zal mij even voorstellen:

Mijn naam is Isabelle, 30 jaar oud. Ik kom uit Amersfoort en inmiddels woon ik al zo’n 7 jaar in het Gelderse Ede met mijn lieve partner Daan en mijn zoontje Daley. 

Vanuit mijn interesse op het gebied van fitness, voeding en lifestyle ben ik deze blog begonnen. Als je mij al volgt op instagram weet je dat ik graag verschillende ervaringen deel rondom deze onderwerpen.  Ik hoop dan ook dat je mijn blog met veel plezier leest.

Als ervaringsdeskundige ben ik mij door de jaren heen steeds meer gaan verdiepen rondom voeding en gewichtsverlies. Ik heb zelf een hele poos geleden getraind voor een bikinifitness wedstrijd en tot in het extreme op dieet geweest. Daarvan heb ik een hoop geleerd. Dus niet alleen in de aanpak van gewichtsverlies maar ook wat dit mentaal met je kan doen en je relatie tot eten. Ik heb op mijn eigen manier geleerd hoe ik die gezonde relatie met voeding terug kon krijgen. Genieten van eten, maar ook de juiste keuzes maken. Het heeft mijn leven in positieve zin compleet veranderd. Daarnaast heb ik een chronische darmziekte (colitis ulcerosa) en ook dat is voor mij ook een belangrijke reden om gezond te leven. Zowel op het gebied van voeding als het krijgen van voldoende lichaamsbeweging.

Ondanks dat ik ervaringsdeskundige ben, vind ik het belangrijk om als voedingscoach zijnde een brede kennis te hebben van alles wat komt kijken bij het coachen en adviseren van cliënten. Daarom ben ik vorig jaar gestart met mijn studie als gewichtsconsulent bij CIVAS. In de tussentijd help ik zoveel mogelijk mensen met tips, adviezen en probeer ik mensen te inspireren met mijn kijk op gezonde voeding en lifestyle. Ik wil de juiste handvatten bieden voor mensen om de juiste informatie te krijgen rondom voeding en het behalen (en behouden) van een gezond gewicht, aangezien er zoveel misvattingen bestaan en onjuiste informatie wordt gedeeld. Daarnaast is de relatie met betrekking tot eten en het zelfbeeld heel belangrijk om op langere termijn gezond en gelukkig in het leven te staan. Dat maakt afvallen voor veel mensen ook zo moeilijk. Het is mentaal vaak een struggle. Het gaat mij om de kwaliteit van het leven. Dat je gezond bent, voldoende geniet en gelukkig bent. Dat het vooral goed vol te houden is om dat op een gezonde en verantwoorde manier te doen.

Het lijkt mij superleuk om in contact te komen, dus mocht je een vraag willen stellen of om een andere reden contact willen zoeken, twijfel niet en stuur mij een berichtje!

Liefs,

Isabelle